Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا دیانی، عصر دوشنبه در یک نشست خبری افزود: نسبت دادن انحصار و رانت خواری به اسنوا یک خیانت بزرگ به تولید داخل است.
وی با بیان اینکه نگذارید جریان‌های صنعتی در کشور به حاشیه بروند، ادامه داد: جریان صنعتی مثل جریان علمی است و هر صنعت امروز حکم دانشگاه صنعتی را دارد.
مدیرعامل گروه توسعه سرمایه‌گذاری اسنوا گفت: جریان‌های صنعتی، جریان های سیاسی نیستند که بتوانند پوست بیندازند بلکه ۳۰ سال زمان می بَرد تا یک جریان صنعتی شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی با بیان اینکه واردات لوازم‌ خانگی از قبل هم ممنوع بود، اظهار داشت: شرکت های "ال جی" و "سامسونگ" را کسی از کشور بیرون نینداخت، آنها خودشون رفتند و ما کاری را که آنها بر روی زمین گذاشته بودند، جمع کردیم . 
دیانی خاطرنشان کرد: امروز صنعت لوازم خانگی حتی بعنوان یک صنعت مادر عامل پیشرفت کشورهای مثل چین و ژاپن و کره شده و این درحالیست که با رشد تولید لوازم خانگی اسنوا بجای حمایت از این کارخانه، انگ رانت خواری بر آن می چسبانند و مردم را از خرید محصولات اسنوا می ترسانند.

وی اضافه کرد:  بدنبال این جریان فکری، صنعتگران از افزایش تولید ترسیدند و این یک خیانت بزرگ بود.
مدیرعامل گروه توسعه سرمایه‌گذاری آسنوا با بیان اینکه دنیا بدون حمایت از صنایع، چرخش نمی چرخد، گفت: به موضوع قاچاق، لباس قانون پوشیدند و تحت عنوان پیله روی و مرزنشینی، کالای قاچاق وارد می کنند . 
وی تصریح کرد: زمانی که ۸۰ درصد از بازار کشور دست ال جی و سامسونگ بود و  بازار با یخچال، تلوزیون و ماشین لباسشویی در این دو مارک قبضه شده بود کسی سخن از رانت و انحصار نمی راند.
دیانی گفت: ما خواهان یک دوره پنج ساله برنامه دولت در دوره ممنوعیت واردات لوازم خانگی برای صنایع مربوطه و تمام سرمایه گذاران صنعتی هستیم تا بتوانیم جهش اقتصادی را با صادرات قطعات لوازم خانگی خود شکل دهیم.
وی بیان داشت: امروز برای ساخت لوازم خانگی نه تنها از هیچ یارانه انرژی بهره نمی‌بریم بلکه امروز ورق فولاد مبارکه را در بورس با نرخ آزاد می خریم در حالی که اگر  ورق وارد کنیم ۵ تا ۸ درصد ارزانتر برای ما تمام می شود و صنایع پلیمر به نرخ آزاد بدست ما می رسد.
مدیر عامل گروه توسعه سرمایه گذاری اسنوا گفت: هنوز کیفیت لوازم خانگی اسنوا ملموس نشده بود اما در یک طرح تحقیقاتی بالای ۹۰ درصد شاهد رضایت مردم از کیفیت این شرکت بودیم.
وی با بیان اینکه حمایت از سلبریتی‌ها و ورزشکاران در حالیست که هیچگونه حمایتی از صنعتگران نمی شود، ادامه داد: سال گذشته ترکیه تنها از راه حمایت از صنعت لوازم خانگی توانست دو برابر عواید ناشی از نفت ایران درآمدزایی کند.
دیانی میزان ارزاوری صادرات لوازم خانگی در یکسال گذشته را  ۱۴ و ۱۵ میلیون دلار عنوان کرد و افزود: ما به سمت توسعه صادرات قطعات و صادرات پلیمر به کشورهای سوئد و انگلیس رفتیم تا وابستگی ارزی کشور را قطع کنیم و در این حوزه خودکفا شویم.

اسنوا یکی از شرکت‌های تولیدکننده لوازم خانگی است که در سال ۱۳۸۴ تاسیس شد.

این شرکت در منطقه مورچه خورت اصفهان در فضایی به مساحت ۲۵ هزار مترمربع فعالیت می کند.

اسنوا در ابتدا در زمینه تولید اجاق گاز و کولر آبی فعالیت داشت اما اکنون تولید آن به محصولاتی همچون ماشین لباسشویی، تلویزیون و ماشین ظرفشویی نیز گسترش یافته است

حدود ۵۰ درصد از قطعات بکار رفته در ساخت محصولات این کارخانه تولید ایران است.

اسنوا در اصل برگرفته از نام اصلی این شرکت تحت عنوان"ارکان ساختار نوین ایرانیان" است.

برچسب‌ها لوازم خانگی داخلی لوازم خانگی تولید داخلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لوازم خانگی داخلی لوازم خانگی تولید داخلی لوازم خانگی داخلی لوازم خانگی تولید داخلی لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۷۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

آفتاب‌‌نیوز :

 اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

واردات ۸.۴ میلیارددلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ به‌میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به‌لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیارد‌ها دلار به شرکت‌های مونتاژکار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است؛ با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل‌توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل‌توجهی توسط شرکت‌های مونتاژکار با توجه به تخصیص ارز ۳-۴ میلیارد دلاری به آنهاست.

همچنین دیگر نکته‌ای که برخی از کارشناسان مطرح می‌کنند این است؛ آیا این امکان وجود نداشت بخشی از ارز‌های تخصیص داده‌شده به شرکت‌های مونتاژکار صرف واردات خودرو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت‌ها تخصیص داده شده است، می‌توان تعداد قابل‌توجهی خودروی باکیفیت وارد کشور کرد که یقیناً می‌تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • از احمدی‌نژاد تا رییسی/چه کسی پای رانت را به بازار خودرو باز کرد؟
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است
  • خسارت میلیاردی آتش در مغازه لوازم‌خانگی