Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین دوره از حمایت‌های اسنوا با هدف حل چالش های صنعت با رویکرد مساله محور برای پروژه‌های پژوهشی، پایان‌ نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری در حال ثبت‌ نام است.

به گزارش روابط عمومی اسنوا، در نخستین دوره «Snowa Award»، مرکز نوآوری و توسعه فناوری اسنوا(اسنوا تک) برای ایجاد شتاب در روند توسعه دانش به‌وسیله همگرایی با ایده‌ها‌ و اندیشه‌های جدید نخبگان و پژوهشگران، فرصت‌هایی را برای همکاری با دانشگاه‌ها و موسسه‌های تحقیقی سراسر کشور آغاز کرده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حوزه‌های حمایتی این دوره شامل رشته‌های مکانیک، برق و کامپیوتر، بیوتکنولوژی، مدیریت و اقتصاد، شیمی و مواد، ریاضی و آمار، بازاریابی و جامعه‌شناسی است که در آن با کشف و شناسایی تخبگان، موضوع‌های داخلی در قالب پایان نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی به شبکه بیرون از سازمان واگذار می‌شود.
براساس این گزارش، این رویداد فرصتی برای اسنوا و دانشگاه‌ها برای ایجاد یک رابطه تخقیقاتی سودمند متقابل ایجاد می‌کند و به دانشجویان تحصیلات تکمیلی این امکان را می‌دهد تا به مسائل واقعی در صنعت بپردازند و با استفاده از ظرفیت‌های طرفین، اکتشاف و استخراج‌های موثرتری برای حل مساله، صورت گیرد.
برای شرکت در این طرح، متقاضیان باید دانشجوی کارشناسی ارشد یا دکتری باشند و موافقت استاد را به عنوان بخشی از فرآیند ارسال پروپوزال کسب کرده باشند. دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند تا 20 مرداد، با مراجعه به سایت tec.snowa.ir با موضوع‌های پیشنهادی و مراحل بررسی و حمایت اسنوا از طرح‌های منتخب آشنا شوند.
جایزه اسنوا به صورت یک دبیرخانه دائمی وظیفه حمایت از فرآیندهای جاری اسنواتک را در سطوح مختلف دارد. در این طرح رصد و پایش مسائل و موضوعات داخلی سازمان انجام می‌شود و با کشف و شناسایی نخبگان، واگذاری موضوعات داخلی در قالب پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی به شبکه بیرون از سازمان انجام می‌شود. در این راستا هر سال موضوعات و مسائل سازمانی استخراج شده و برای آن برنامه ریزی و بودجه لازم تخصیص داده می‌شود.
اسنواتک، مرکز نوآوری و توسعه فناوری اسنوا است. پژوهشگران و مهندسان در این مرکز به‌دنبال ایجاد نوآوری در فضایی مشترک میان صنعت، دانشگاه و جامعه پژوهشگران مستقل هستند. اسنواتک برای حمایت هرچه بیشتر از نخبگان و صاحبان ایده، رفع چالش‌های صنعت و ارتقا تکنولوژی فعالیت می‌کند. در همین راستا تلاش دارد ضمن برگزاری رویدادهای مختلف، استقرار آزمایشگاه‌های پیشرفته و حمایت‌های دوره‌ای متنوع از ایده‌ها و استارتاپ‌ها، محل تلاقی مناسبی میان جریان‌های خلاق و نیازهای امروز و آینده صنعت باشد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۴۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۵ هزار خوابگاه متاهلی تا پایان دولت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، محمد علی زلفی گل در آیین کلنگ زنی دومین سرای دانشجویی متاهلی در یاسوج گفت: سه هزار خوابگاه متاهلی در سراسر کشور در دست ساخت است. 

وی با بیان اینکه توسعه فیزیکی زیرساخت ها از دستور کار خارج شد گفت: افزایش کیفیت زیرساخت هایی دانشجویی اولویت کاری این وزارت خانه است . 

 

دیگر خبرها

  • نامه غریب‌آبادی به کمیسر عالی حقوق بشر برای سرکوب خشونت‌آمیز جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • ساخت ۵ هزار خوابگاه متاهلی تا پایان دولت
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • آغاز اجرای طرح فیبر نوری در بیرجند
  • نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟